“jces.webinars: childhood under the quarantine” Webinar II

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Journal of Childhood, Education & Society (JCES) İşbirliğinde “jces.webinars: childhood under the quarantine” temalı webibarlar dizisi başladı. Webinarlar bilimsel yönetimi JCES kurucu editörü ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Toran tarafından moderatörlüğü ise Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mehmet Mart tarafından gerçekleştirilmektedir.  

“jces.webinars: childhood under the quarantine” webinarlar dizisinin ikinci webinarı 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15.00’te yapıldı. Circumstance of ECEC during COVID-19: Norway, Croatia & Turkey  (KOVID Sürecinde Erken Çocukluk Eğitiminin Durumu: Norveç, Hırvatistan & Türkiye) temalı webinarımız Doç. Dr. Alicja R. Sadownik (Western Norway University of Applied Sciences, Norway), Doç.Dr. Adrijana Visnjic Jevtic (University of Zagreb, Croatia) ve  Doç.Dr. Mehmet Toran (İstanbul Kültür University, Turkey) sunumları ile gerçekleşmiştir. Webinar’a birçok ülkeden izleyici katılmış olmakla birlikte, izleyici soruları sürecin çözümü hakkında yeni tartışmalara da kapı aralamıştır.

Yaklaşık olarak 1 saat 30 dk süren webinara Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkeden ilgi gösterilmiş ve katılım sağlanmıştır. 

Webinarın kaydını izlemek, webinar kaydına referans göstermek ve atıf vermek için https://www.j-ces.com/index.php/jces/jceswebinars adresini ziyaret ediniz. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/29/2020 - 16:15