İKÜ’de Okul Öncesi Öğretmenliği Okumak

Gelişim psikolojisi, öğrenme süreçleri gibi konular bilimsel açıdan ilgini çekiyorsa; çocukların bedensel, zihinsel, duygusal gelişimleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi öğretmenler veya uzmanlar arasında yerini almak istiyorsan İKÜ Okul Öncesi Öğretmenliği lisans bölümüne tercihlerin arasında yer verebilirsin.

Nasıl bir eğitim süreci?

Okul Öncesi Öğretmenliği lisans eğitiminde gelişim psikolojisi, iletişim,  yönetim, sosyal bilimler, el becerisi gibi donanımlar, Bologna sürecinin uluslararası standartlarına göre hazırlanmış çok yönlü bir eğitim programı ile kazandırılır.  Bölümde alacağın lisans eğitiminin uygulama sürecini İstanbul Kültür Üniversitesi’nin de bağlı bulunduğu Kültür Eğitim Kurumları çatısı altındaki Kültür Anaokulları’nda da gözlemleme olanağı bulabilirsin. Güçlü akademik kadronun teorik eğitimiyle paralel Kültür Koleji Vakfı'nın eğitim geçmişi ve deneyimi sayesinde okul öncesi eğitim uzmanlarıyla öğrencilik döneminde bağlantı kurarak geniş bir vizyon kazanabilirsin.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/17/2018 - 10:48